02 Temmuz 2016 18:22 | Son Güncelleme: 02 Temmuz 2016 18:23

Çağla Büyükakçay Wimbledon'a çiftlerde veda etti

Wimbledon Tenis Turnuvası'nda çiftlerde mücadele eden milli tenisçi Çağla Büyükakçay, ilk tur maçında 2-0 yenilerek turnuvaya veda etti.

Büyükakçay, İngiltere'nin başkenti Londra'da devam eden sezonun üçüncü grand slam turnuvası Wimbledon'ın altıncı gününde, Polonyalı partneri Klaudia Jans-Ignacik ile Büyük Britanyalı Naomi Broady-Heather Watson ikilisine karşı ilk tur mücadelesi verdi.

İyi başladıkları ilk setin beşinci ve yedinci oyunlarında servis kırarak 5-2 öne geçen Büyükakçay-Jans-Ignacik ikilisi, üst üste dört oyun kaybederek 6-5 geriye düştü. Tie-break'e giden sette, bu bölümü 7-4 kazanan Büyük Britanyalı sporcular, ilk seti 7-6 ile hanesine yazdırdı.

İkinci setin yedinci ve dokuzuncu oyunlarında servislerini kırdıran Büyükakçay-Jans-Ignacik çifti, seti 6-4, maçı da 2-0 kaybederek turnuvadan elendi.

Wimbledon'a bu yıl ana tablodan katılan ve ilk kez bu turnuvada mücadele eden milli tenisçi, tek kadınlardaki ilk maçında da dünya klasmanının 32 numaralı ismi Fransız Caroline Garcia'ya 6-2 ve 6-3'lük setlerle 2-0 mağlup olmuştu.

Diğer Haberler

CUMHURBAŞKANLIĞI 6. ULUSLARARASI YAT YARIŞLARI CUMHURİYET KUPASI ETABININ STARTI İSTANBUL’DAN VERİLDİ
Cumhurbaşkanlığı 6.Uluslararası Yat Yarışları’nda Cumhuriyet Kupası Heyecanı Başlıyor
Deniz Kızı Kadın Yelken Kupası'nın 10. yılı büyük bir coşkuyla kutlandı
Cumhurbaşkanlığı 6. Uluslararası Yat Yarışları'nın Çanakkale etabı sona erdi
CANLI DİNLE
NESİNE.COM SAATLERİ