28 Mart 2015 13:06 | Son Güncelleme: 28 Mart 2015 13:08

Durant sezonu kapattı

Amerikan Basketbol Ligi'nde (NBA) Oklahoma City Thunder'ın "all-star" oyuncusu Kevin Durant'ın devam eden sakatlığı nedeniyle sezonu kapattığı ve parkelere 4 ile 6 ay arasında geri döneceği açıklandı.

Amerikan Basketbol Ligi'nde (NBA) Oklahoma City Thunder'ın "all-star" oyuncusu Kevin Durant'ın devam eden sakatlığı nedeniyle sezonu kapattığı ve parkelere 4 ile 6 ay arasında geri döneceği açıklandı.

Kulüpten yapılan açıklamada, NBA'de geçen sezonun en değerli oyuncusu seçilen Kevin Durant'ın, bu sezon birçok kez sorun yaşadığı sağ ayağına gelecek hafta kemik nakli yapılacağı ve basketbola geri dönmesinin 4 ile 6 ayı bulabileceği belirtildi.

ABD'li basketbolcunun daha önce iyileşme belirtileri gösteren 5. ayak tarak kemiğindeki kırıkta tekrar sorun yaşandığı ve bu nedenle ameliyata alınması gerektiği vurgulandı.

Bu sezon öncesinde sağ ayağındaki kırık nedeniyle ameliyata alınan Durant, ağrılarının devam etmesinin ardından geçen ay yeniden aynı bölgeden operasyon geçirmişti. Durant, bu sezon çıktığı 27 maçta 25,4 sayı, 6,6 ribaunt ve 4,1 asist ortalamasıyla oynamıştı.

AA

 

Diğer Haberler

BOSPHORUS CUP’IN 25. YILINDA TARİH TEKERRÜR ETTİ
CUMHURBAŞKANLIĞI 7. ULUSLARARASI YAT YARIŞLARI'NDA ZAFER KUPASI SAHİBİNİ BULDU
Deniz Kızı Kadın Yelken Kupası 18 Ekim’de
Cumhurbaşkanlığı 7. Uluslararası Yat Yarışları'nda bayram coşkusu! İstanbul Boğazı'nda “Kurtuluş Kupası” heyecanı
CANLI DİNLE
MUHTEŞEM HAFTA SONU