07 Ekim 2019 12:18 | Son Güncelleme: 07 Ekim 2019 12:21

Etnospor'da muhteşem final

Dünya Etnospor Konfederasyonu tarafından bu yıl 3-6 Ekim tarihleri arasında, TürkMedya ve Anadolu Ajansı’nın global iletişim ortağı olduğu ve 4'üncüsü düzenlenen Etnospor Kültür Festivali, muhteşem finalle sona erdi. Etnospor Kültür Festivali'nde, Dünya Etnospor Konfederasyonu Başkanı Bilal Erdoğan, Çok güzel 4 gün geçirdik. Arada biraz yağış ve fırtınayla boğuştuk. Festivalin bitmesi gereken saatlerde insanlar gelince kapanışı saat 21.00’e kadar uzattık dedi.

(AKŞAM)

Etnospor Kültür Festivali, nefes kesen anları, birbirinden heyecanlı mücadeleleri, geçmişi geleceğe bağlayan kareleriyle bir kez daha hafızalara kazındı. Atatürk Havalimanı’ndaki etkinlik alanında Türk’ün şanlı tarihi anıldı. 3 Ekim’de başlayan görkemli organizasyon sona erdi. Vatandaşlarımız Atatürk Havalimanı’na koştu. Aileler, çocuklarını festivale getirerek geçmişleriyle tanışmalarını izledi. 2016’daki ilk Etnospor’da ziyaretçi sayısı 360 binken bu yılki festivale 1 milyon 200 bin ziyaretçinin katıldığı belirtildi. 

YOĞUN İLGİDEN DOLAYI UZADI

Dünya Etnospor Başkanı Bilal Erdoğan, “Çok güzel 4 gün geçirdik. Biraz yağış ve fırtınayla boğuştuk. Bizim için talihsiz oldu ama hakikaten insanların coşkusunu gördük. Festivalin bitmesi gereken saatlerde insanların gelmesini görmek, bizi kapanışı saat 21.00’e kadar uzatmaya zorladı. Bu yoldan dönenin kaşığı kırılsın. Seneye de Atatürk Havalimanı’ndayız” dedi. Bu arada Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, “Muhteşemdi. Gelecekte katılımcı ve sporcu sayısının artarak devam edeceğine yürekten inanıyorum” diye konuştu.

KUZENLER ZiRVEDE

Dünya Etnospor Konfederasyonu Başkanı Bilal Erdoğan’ın oğlu Ömer Tayyip Erdoğan ile Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak’ın oğlu Ahmet Akif soluğu Ok Savaşları alanında aldı. Kuzenler, ziyaretçilerden 2 yaşıtları ile birlikte 4’lü takım oluşturdu. Karşılarında ise yine ziyaretçilerden kurulan 4 kişilik takım vardı. Ömer Tayyip ve Ahmet Akif’in takımı ok savaşını 15’e 9 kazanmayı başardı.

Diğer Haberler

2024 TÜRKİYE FUTGOLF ŞAMPİYONASI ANTALYA’DA BAŞLIYOR
Bülent Uygun'dan flaş öneri: ÇİN KONTENJANI AÇILSIN!
Alem FM 30, Lig Radyo 18 Yaşında!
Taçspor, EMCA üyeliğine kabul edilen ilk Türk spor kulübü oldu
CANLI DİNLE
MIXED ZONE
Ömer Necati Albayrak