09 Haziran 2017 18:58 | Son Güncelleme: 09 Haziran 2017 18:59

Fransa'da Stan Wawrinka finalde

Roland Garros tek erkeklerde dünya bir numarası Andy Murray'i 3-2 [6-7, 6-3, 5-7, 7-6, 6-1] yenen Stan Wawrinka, adını finale yazdırdı.

Fransa'nın başkenti Paris'te düzenlenen toprak kort turnuvasının 13. gününde tek erkeklerde ilk yarı final maçı oynandı.

Turnuvaya bir numaralı seribaşı olarak katılan Büyük Britanyalı Andy Murray ile 3 numaralı seribaşı İsviçreli Stan Wawrinka karşı karşıya geldi.

Wawrinka, 4 saat 34 dakika süren müsabakada Murray'i 6-7, 6-3, 5-7, 7-6 ve 6-1'lık setler sonucunda 3-2 yenerek, finale yükseldi. Kariyerinde 3 grand slam şampiyonluğu bulunan Wawrinka, 2015'te Fransa Açık'ta şampiyonluğa ulaşmıştı.

Tek erkekler finalinde Wawrinka'nın rakibi, Rafael Nadal ile Dominic Thiem arasında oynanacak maçın ardından belli olacak.

Diğer Haberler

Cumhurbaşkanlığı 7. Uluslararası Yat Yarışları'nda bayram coşkusu! İstanbul Boğazı'nda “Kurtuluş Kupası” heyecanı
Abdullah Avcı: ''Fenerbahçe beni istediğinde ben Fenerbahçe'nin hocası olmak çok istemiştim!''
61.CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU SONA ERDİ
61. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu’nda 6. Etap: Kraliçe Etap Göz Kamaştıracak
CANLI DİNLE
Z RAPORU