23 Ağustos 2016 11:34 | Son Güncelleme: 23 Ağustos 2016 11:34

Naim Süleymanoğlu: Akrabam Gülen'i tokatlayınca...

FETÖ elebaşısının Hakan Şükür'le olan videosunda "Hiç sevmem" dediği Naim Süleymanoğlu, yaşadıklarını anlattı.

FETÖ elebaşısının 'hiç sevmem' diye bahsettiği efsane halterci Naim Süleymanoğlu Sabah'a yaşadıklarını anlattı. İşte Süleymanoğlu'nun anlattıkları;

Gülen, 1990'da aranırken Burdur'da yakalanıp İstanbul'a getiriliyor. MİT'in Beşiktaş Yıldız'daki merkezinde sorguya çekiliyor. Onu sorgulayan da, şu an emekli olan MİT'çi bir akrabam. İfadesinde 'Şeker ve tansiyon hastasıyım' demiş. Bir süre sonra da Ankara'dan gelen bir telefonla serbest bırakılmış. Benim akrabam da birkaç tokat vurmuş. Akrabam olduğunu öğrenince bana karşı olumsuz haberler yaptırmaya başladı.

1990'lı yıllarda spor camiasından bunlarla direkt veya dolaylı olarak çok sayıda insan sohbetlerine gidip onlara yakınlık gösteriyordu. Beni hem koruma polisim hem de devletin önemli yerlerinden vatansever tanıdıklarım, 'Sakın toplantılarına katılma. Dikkatli ol. Sen şimdi gündemdesin. Dünya, Türkiye seni konuşuyor. Bunların şovuna alet olma' diyerek uyardı. FETÖ toplantılarına katılmadığım için beni hedef seçtiler. İlerleyen dönemlerde koruma polisim alındı. Önemli yerlerde yöneticilik yapmamı engellediler. Tekliflerine hayır deyince bana kafayı taktılar. 

Sabah

Diğer Haberler

CUMHURBAŞKANLIĞI 6. ULUSLARARASI YAT YARIŞLARI CUMHURİYET KUPASI ETABININ STARTI İSTANBUL’DAN VERİLDİ
Cumhurbaşkanlığı 6.Uluslararası Yat Yarışları’nda Cumhuriyet Kupası Heyecanı Başlıyor
Deniz Kızı Kadın Yelken Kupası'nın 10. yılı büyük bir coşkuyla kutlandı
Cumhurbaşkanlığı 6. Uluslararası Yat Yarışları'nın Çanakkale etabı sona erdi
CANLI DİNLE
SÜRMANŞET
Erke Tümer ve Sarper Can Ayaz