16 Mayıs 2017 20:12 | Son Güncelleme: 16 Mayıs 2017 20:13

Neslihan Demir resmen Galatasaray'da

Galatasaray Kadın Voleybol Takımı, Türk voleybolunun önemli isimlerinden Neslihan Demir Güler'i kadrosuna kattı.

Galatasaray voleybol takımı önemli bir transfere imza attı. Sarı kırmızılılar, Neslihan Demir Güler ile anlaştıklarını resmi siteden duyurdu.

Galatasaray'dan yapılan açıklama şöyle...

"Türk kadın voleybolunun son dönemdeki en büyük yıldızlarından Neslihan Demir Güler Galatasaray'da!

1982 doğumlu pasör çaprazı 1995'te Eskişehir DSİ'de başladığı profesyonel kariyerinde Yeşilyurt, Vakıfbank, Tenerife ve Eczacıbaşı formaları ile 12 kupa kazandı. 

Türkiye Milli Takımı ile 100'den fazla maça çıkan Neslihan, 2012 Londra Olimpiyat Oyunları'nda Türk kafilesinin önünde bayrak taşımıştı. 2003'te Türkiye'de düzenlenen Avrupa Şampiyonası'nda ikinci olan milli takımın parçası olan Neslihan 18 kez bireysel ödüle de layık görüldü.

Neslihan Demir Güler'e sarı kırmızı forma altında nice başarılar dileriz.

Galatasaray Spor Kulübü"

Diğer Haberler

CUMHURBAŞKANLIĞI 6. ULUSLARARASI YAT YARIŞLARI CUMHURİYET KUPASI ETABININ STARTI İSTANBUL’DAN VERİLDİ
Cumhurbaşkanlığı 6.Uluslararası Yat Yarışları’nda Cumhuriyet Kupası Heyecanı Başlıyor
Deniz Kızı Kadın Yelken Kupası'nın 10. yılı büyük bir coşkuyla kutlandı
Cumhurbaşkanlığı 6. Uluslararası Yat Yarışları'nın Çanakkale etabı sona erdi
CANLI DİNLE
TEKRAR YAYIN