19 Kasım 2016 23:22 | Son Güncelleme: 19 Kasım 2016 23:24

Semih Saygıner'den önemli başarı

Semih Saygıner, Dünya 3 Bant Bilardo Şampiyonası'nda üçüncü oldu.

Bordeaux Kongre Sarayı'nda düzenlenen, yılın en büyük ve en prestijli organizasyonu olan Dünya 3 Bant Bilardo Şampiyonası'nda, turnuvanın en yüksek serisini yapan ve 10 ıstakada 40 sayı alarak çok formda olduğunu gösteren Saygıner, turnuvada 3. olarak kürsüye çıkabildi.

Şampiyonanın bir maçta 4.00 ile en yüksek ortalamasını yapan "büyük usta" yarı finalde Kim J.H.'ye mağlup oldu.

İspanyol Daniel Sanchez finalde Japon sporcu Kim H.J.'ye üstünlük sağlayarak dünyanın en iyisi oldu. 19 ıstakada biten karşılaşmayı 40-37 kazanan Sanchez 2.105 ortalama elde etti.

Fransa'nın Bordeaux şehrinde düzenlenen ferdi dünya 3 bant bilardo şampiyonasında Semih Saygıner Belçikalı Eddy Leppens ile 3.'lüğü paylaştı. Saygıner 2016 yılını uluslararası platformda bronz madalya ile tamamladı. (DHA)

Diğer Haberler

CUMHURBAŞKANLIĞI 7. ULUSLARARASI YAT YARIŞLARI'NDA ZAFER KUPASI SAHİBİNİ BULDU
Deniz Kızı Kadın Yelken Kupası 18 Ekim’de
Cumhurbaşkanlığı 7. Uluslararası Yat Yarışları'nda bayram coşkusu! İstanbul Boğazı'nda “Kurtuluş Kupası” heyecanı
Abdullah Avcı: ''Fenerbahçe beni istediğinde ben Fenerbahçe'nin hocası olmak çok istemiştim!''
CANLI DİNLE
AÇIK BÜFE
Haluk Kesim