12 Nisan 2022 16:45 | Son Güncelleme: 12 Nisan 2022 16:57

"ŞİMDİLİK HER ŞEY İYİ GİDİYOR"

57'NCİ CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU'NUN ÇEŞME-İZMİR ETABINI KAZANAN JASPER PHILIPSEN BASIN TOPLANTISINDA KONUŞTU: "ŞİMDİLİK HER ŞEY İYİ GİDİYOR"

JASPER PHILIPSEN SADECE TURKUAZ MAYONUN SAHİBİ OLMAKLA KALMADI, MOSSO'NUN SPONSORLUĞUNDAKİ SPRİNT MAYOSU OLAN YEŞİL MAYOYU DA ALDI. BEYAZ MAYOYU İZMİR-MANİSA ETABINDA SAKARYA TAKIMININ UKRAYNALI SPORCUSU VİTALLY BUTS GİYECEK. TÜRK HAVA YOLLARI'NIN SPONSORLUĞUNDAKİ KIRMIZI MAYOYU DA WILDLIFE GENERATION TAKIMININ AMERİKALI SPORCUSU NOAH GRANIGAN GİYECEK.

57'nci Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'nun Çeşme-İzmir etabını müthiş bir sprint ile kazanan Spor-Toto'nun sponsorluğundaki Turkuaz (Genel Ferdi Klasman birincisi), hem de Mosso'nun sponsorluğundaki yeşil mayonun (Sprint Mayo) sahibi olan Alpecin Fenix takımının Belçikalı sporcusu Jasper Philipsen basın toplantısında, "Bugün yeterli hıza ulaştım. Geçen seneden daha iyi durumdayım. TUR’a gelmeyi planlamamıştım. Fakat daha sonra yarışta sprint etapları olduğu için geldim. İlk iki gün başarılı olamadım. Bacaklarımda yeterli performansı yakalayamadım. Bu bacak pozisyonuna ulaşmak çok önemli. Fransa Turu'nda 6 kez etap birincisi olmuştum. Tour of Türkiye’de şimdilik iyi gidiyorum" dedi.

PHILIPSEN İKİ MAYO SAHİBİ

57'nci Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu'nun başarılı ismi Alpecin Fenix takımının Belçikalı sporcusu Jasper Philipsen yarınki İzmir-Manisa tırmanma etabında genel ferdi klasmanda birinciliğe yükseldiği için Turkuaz mayoyu giymeye hak kazandı.

Kendisine Spor-Toto'nun sponsorluğundaki Turkuaz mayoyu Türkiye Bisiklet Federasyonu Başkanı Emin Müftüoğlu giydirdi. Aynı zamanda Mosso'nun sponsorluğundaki Yeşil mayonun da sahibi olan Philipsen'e mayosunu İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı adına Gençlik ve Spor Dairesi Başkanı Hakan Orhunbilge giydirdi.

KIRMIZI MAYO NOAH GRANIGAN'IN

Türk Hava Yolları'nın sponsorluğundaki Kırmızı mayoyu etabın başı sayılabilecek bir konumda elde eden Wildlife Generation takımının sporcusu Noah Granigan'a Kırmızı mayosunu İzmir Gençlik ve Spor İl Müdürü Murat Eskici giydirdi.

BEYAZ MAYO BUTS'UN

Sakarya takımının Ukraynalı başarılı sporcusu Vitally Buts Shimano'nun sponsorluğundaki beyaz mayonun sahibi oldu. Ukraynalı sporcuya mayosunu Türkiye Bisiklet Federasyonu Asbaşkanı Metin Cengiz giydirdi. Vitally Buts podyuma mayosunu giymeye gelirken Ukrayna bayrağı ile çıkınca, halk kendisine alkışlarla büyük destek verdi.

Diğer Haberler

59. CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU BODRUM – KUŞADASI ETABI İLE DEVAM ETTİ
59. CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TUR'UNDA DÖRDÜNCÜ GÜNÜNÜ DSM-FIRMENEICH TAKIMINDAN TOBIAS ANDRESEN KAZANDI
59.CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU'NDA ÜÇÜNCÜ GÜNÜNÜ POLTİ KOMETA TAKIMI'INDAN GIOVANNI LONARDI KAZANDI
59. CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TUR'UNDA İKİNCİ GÜNÜNÜ ASTANA TAKIMI'NDAN MAX KANTER KAZANDI
CANLI DİNLE
YILDIZ ADAYI
Ümit Metin Yıldız