10 Haziran 2017 14:07 | Son Güncelleme: 10 Haziran 2017 14:08

Voleybolda Güney Kore'ye kaybettik

A Milli Erkek Voleybol Takımı, 2017 FIVB Dünya Ligi E2 Grubu ikinci maçında Güney Kore'ye 3-2 mağlup oldu.

Japonya'nın Takasaki kentinde yapılan maçta milliler, Güney Kore karşısında 23-25 ve 20-25'lik setlerin ardından 2-0 geriye düştü. 

Türkiye, önde tamamladığı 25-20 ve 25-17'lik setlerle durumu 2-2'ye getirse de tie-break setini 15-12, müsabakayı da 3-2 kaybetti. 

Ay-yıldızlılar, böylece E2 Grubu'ndaki ikinci maçından da mağlubiyetle ayrıldı. Türkiye, ilk maçında da ev sahibi Japonya'ya 3-1 yenilmişti.

Milliler, gruptaki üçüncü ve son maçında yarın TSİ 09.40'ta Slovenya ile karşılaşacak. A Milli Erkek Voleybol Takımı, Ankara'da oynanan C2 Grubu müsabakalarında Çin, Mısır ve Hollanda'yı yenerek 3'te 3 yapmıştı.

Diğer Haberler

Cumhurbaşkanlığı 7. Uluslararası Yat Yarışları'nda bayram coşkusu! İstanbul Boğazı'nda “Kurtuluş Kupası” heyecanı
Abdullah Avcı: ''Fenerbahçe beni istediğinde ben Fenerbahçe'nin hocası olmak çok istemiştim!''
61.CUMHURBAŞKANLIĞI TÜRKİYE BİSİKLET TURU SONA ERDİ
61. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu’nda 6. Etap: Kraliçe Etap Göz Kamaştıracak
CANLI DİNLE
TEKRAR YAYIN
Cem Dizdar